Konvertere......
Vi har allerede konverteret 813,522,715 filer med en samlet størrelse på 6,574 TB.

Filkonverter

Online konverter filer som pdf, billeder, video, dokumenter, lyd og mere til andre formater med denne gratis og hurtige online konverter.

Din kontotype tillader kun at konvertere op til 4 filer samtidigt.

Registrer venligst for at fjerne denne begrænsning. Vi tilbyder en bred vifte af konverteringsmuligheder.
Spar $243 over 1 år
Spar $243 over 1 år
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter
Få en onlinekonvertering med filkonvertering, upload maks. 1 g og ingen annonceopgradering efter 1 år – alt sammen for kun 6.6 USD/måned.
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter

Hvad er fordelene ved online filkonvertering?

Konverter fil gratis, hurtigt og online

+400 understøttede formater

OnlineConvert.Com er din schweiziske hærkniv til filkonverteringer. Vi understøtter næsten alle lyd-, video-, dokument-, e-bogs-, arkiv-, billed-, regnearks- og præsentationsformater. Derudover kan du bruge vores onlineværktøj uden at downloade software.

Datasikkerhed

OnlineConvert.Com har været tillid til vores brugere og kunder siden det blev grundlagt i 2012. Ingen undtagen dig vil nogensinde få adgang til dine filer. Vi tjener penge ved at sælge adgang til vores API, ikke ved at sælge dine data. Læs mere om det i vores privatlivspolitik.

Konverteringer af høj kvalitet

Udover at bruge Open Source-software under hætten, har vi samarbejdet med forskellige softwareleverandører for at give de bedst mulige resultater. De fleste konverteringstyper kan justeres til dine behov, såsom indstilling af kvalitet og mange andre muligheder.

Ingen softwareinstallation

Der er ingen grund til at købe software eller installere nogen form for programmer for at bruge vores nemme at konvertere værktøjer. Brugergrænsefladen er også ekstremt nem at bruge, hvilket gør det nemt at konvertere dine filer.

Konvertering af grafisk format
Konverter min fil til

Vi kan konvertere næsten enhver billedtype til målformater, der er angivet ovenfor. Der er ingen software at installere, dine billeder vil øjeblikkeligt begynde at konvertere til målformatet, så snart uploaden er færdig. Alle billeder fjernes automatisk fra vores servere for at beskytte dit privatliv. Populære konverteringer: pdf Til jpg,jpg Til pdf,png Til jpg,png Til pdf,pdf Til png,jpg Til png,tiff Til pdf,tiff Til jpg

Konvertering af videoformat
Konverter min fil til

Konverter næsten alle videoformater til MP4, 3GP, AVI, FLV, MKV, WMV, MOV filformater. Du kan også vælge at konvertere dine videofiler, så specifikke enheder såsom iPhone eller Android-telefoner kan afspille dem. Du skal blot vælge dit målformat fra tabellen ovenfor for at komme i gang. Populære konverteringer: video Til mp4,mkv Til mp4,mov Til mp4,avi Til mp4,flv Til mp4,mp4 Til avi,wmv Til mp4.

Konvertering af dokumentformat
Konverter min fil til

Brug denne dokumentkonverter til at konvertere alle dine dokumenter til populære dokumentformater såsom PDF, Doc, HTML, XLS og mange flere. Vi accepterer mange dokumenttyper afhængigt af dit målformat. Alle dokumentkonverteringer understøtter batchkonverteringer, og de er alle superenkle. Alt du skal gøre er at trække og slippe dine filer. Populære konverteringer inkluderer pdf Til word,word Til pdf,doc Til pdf,pdf Til doc,docx Til pdf,ppt Til pdf,pdf Til docx.

Konvertering af musikformat
Konverter min fil til

Vores online lydkonverter kan konvertere musik/lydfiler til andre formater. Dette kan være nyttigt, hvis din yndlingsmusik-software eller -musik-enhed kun understøtter visse filformater. Vi kan også konvertere lyd fra video. Simpel upload dine videofiler, og konverteren vil udtrække lydspor fra det. Populære konverteringer er mp4 Til mp3,wav Til mp3,m4a Til mp3,mp3 Til wav,flac Til mp3,ogg Til mp3..

Konvertering af komprimeringsformat
Konverter min fil til

Vi kan komprimere filer næsten enhver filtype til RAR, ZIP, 7Z, TAR, ARJ, CPIO, JAR, LHA, TBZ2, TGZ, ACE, ALZ-formater anført ovenfor. Der er ingen software at installere, din fil vil øjeblikkeligt begynde at komprimere til målformatet, så snart uploaden er færdig. Alle filer fjernes automatisk fra vores servere for at beskytte dit privatliv. Populære konverteringer:RAR,ZIP,7Z,TAR,ARJ,CPIO,JAR,LHA,TBZ2,TGZ,ACE,ALZ.

OCR-konvertering
Optisk tegngenkendelse

Scannede dokumenter, der er nemme at bruge online, konverteres til redigerbare Word-, PDF-, Excel- og Txt-outputformater (tekst). Vi accepterer mange dokumenttyper afhængigt af dit målformat. Alle dokumentkonverteringer understøtter batchkonverteringer, og de er alle superenkle. Alt du skal gøre er at trække og slippe dine filer. Populære konverteringer inkluderer PDF Til Word (OCR),JPG Til Word (OCR),JPG Til PDF (OCR),BMP Til PDF (OCR),GIF Til PDF (OCR),JP2 Til PDF (OCR).

Konvertering af skrifttypeformat
Konverter min fil til

Gratis Brug denne skrifttypekonverter til at konvertere enhver af dine skrifttyper til populære skrifttypeformater såsom AFM, BIN, WOFF, TTF og mange flere. Vi accepterer mange dokumenttyper afhængigt af dit målformat. Alle skrifttypekonverteringer understøtter batchkonverteringer, og de er alle superenkle. Alt du skal gøre er at trække og slippe dine filer. Populære konverteringer inkluderer AFM,BIN,WOFF,TTF,DFONT,OFT,UFO,SFD,T11.

Konvertering af e-bogsformat
Konverter min fil til

Brug denne e-bogskonverter til at konvertere enhver af dine e-bøger til populære dokumentformater såsom PDF, EPub, Mobi, AZW3, FB2 og mange flere. Vi accepterer mange e-bogstyper afhængigt af dit målformat. Alle e-bogskonverteringer understøtter batchkonverteringer, og de er alle superenkle. Alt du skal gøre er at trække og slippe dine filer. Populære konverteringer inkluderer pdf Til epub,epub Til pdf,epub Til mobi,pdf Til mobi,epub Til fb2,epub Til azw3,fb2 Til epub.

Konvertering af PDF-format
Konverter min PDF-fil til

Konverter min fil til PDF

Konverter næsten PDF-format til WORD, EXCEL, PowerPoint, TXT, JPG, PNG, BMP, EPUB filformater. Du kan også vælge at konvertere dine dokumentfiler til PDF. Du skal blot vælge dit målformat fra tabellen ovenfor for at komme i gang. Populære konverteringer: pdf Til word,pdf Til doc,pdf Til excel,pdf Til powerpoint,pdf Til txt,pdf Til jpg,pdf Til png,pdf Til epub,word Til pdf,excel Til pdf,powerpoint Til pdf.

Online enhedskonvertering
Online enhedskonvertering

Hurtig, gratis online-enhedsomregner, der konverterer almindelige måleenheder sammen med 77 andre konvertere, der dækker et udvalg af enheder. Siden indeholder også et forudsigelsesværktøj, der foreslår mulige konverteringer baseret på input, hvilket giver mulighed for nemmere navigation, mens du lærer mere om forskellige enhedssystemer. Populære konverteringer inkluderer Oversette,Lengde,Vekt,Valuta,Lys,Tid,Båndbredde,Vindfart.
Ikke hvad du leder efter? Prøv venligst at spørge i Hjælp
Stil spørgsmål nu
TilmeldTilmeldTilmeld
  • Tilmeld