Konverterexlsdocm
Vi har allerede konverteret 813,522,715 filer med en samlet størrelse på 6,574 TB.

XLS TIL Docm

Online Konvertere XLS Til DOCM Brug OnlineConvert Online. Gratis hurtigt! Ingen registrering er påkrævet.

Din kontotype tillader kun at konvertere op til 4 filer samtidigt.

Registrer venligst for at fjerne denne begrænsning. Vi tilbyder en bred vifte af konverteringsmuligheder.
Spar $243 over 1 år
Spar $243 over 1 år
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter
Få en onlinekonvertering med filkonvertering, upload maks. 1 g og ingen annonceopgradering efter 1 år – alt sammen for kun 6.6 USD/måned.
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter

Sådan konverteres XLS Til DOCM?

Online XLS Til DOCM, du kan sætte XLS Til DOCM-formatet på din computer, tablet eller mobiltelefon uden at downloade software!

Trin 1

Upload XLS fil

Vælg filer fra din computer, Google Drev, Dropbox, URL eller ved at trække dem på siden.
Trin 2

Vælg DOCM

Vælg output DOCM eller et hvilket som helst andet format som konverteringsresultat (klik på knappen Konverter)
Trin 3

Download din XLS-fil

Efter konverteringen kan du downloade din DOCM-fil og uploade den til Google Drev, Dropbox.

xls : Microsoft Excel 97/2000 / XP

XLS er Microsoft Excel-regneark-fil som lagrer data og manipulerer flere matematiske operasjoner. Den bruker en Visual Basic operasjon for å gjennomføre flere numeriske funksjoner. Dette regnearket er støttet av de fleste av åpen kildekode eller proprietær regneark programvare.

docm : Microsoft Office Åpne XML med makroer aktivert

M av DOCM står for makro. Makroer er programmer innebygd i Office-dokumenter som brukes til å automatisere ulike oppgaver. Stirrer fra Word 2007, blir DOCX dokumenter som inneholder makroer lagres med DOCM forlengelse.

Konverter andre formater til docm!

DOC Til DOCM PDF Til DOCM DOCX Til DOCM JPG Til DOCM XLSX Til DOCM HTML Til DOCM XLS Til DOCM PNG Til DOCM PPTX Til DOCM RTF Til DOCM TIFF Til DOCM TXT Til DOCM ODT Til DOCM XPS Til DOCM CDR Til DOCM GIF Til DOCM BMP Til DOCM PPT Til DOCM DOT Til DOCM SNB Til DOCM DJVU Til DOCM EPUB Til DOCM CSV Til DOCM ABW Til DOCM MOBI Til DOCM PSD Til DOCM PPSX Til DOCM OXPS Til DOCM WEBP Til DOCM DCM Til DOCM PPS Til DOCM ODP Til DOCM DBK Til DOCM KWD Til DOCM SXW Til DOCM AW Til DOCM 3FR Til DOCM ARW Til DOCM CR2 Til DOCM CRW Til DOCM CUR Til DOCM DCR Til DOCM DDS Til DOCM DNG Til DOCM ERF Til DOCM EXR Til DOCM FAX Til DOCM FTS Til DOCM G3 Til DOCM HDR Til DOCM HRZ Til DOCM ICO Til DOCM IPL Til DOCM JP2 Til DOCM JPEG Til DOCM K25 Til DOCM KDC Til DOCM MAC Til DOCM MAP Til DOCM MEF Til DOCM MNG Til DOCM MRW Til DOCM MTV Til DOCM NEF Til DOCM NRW Til DOCM ORF Til DOCM OTB Til DOCM PAL Til DOCM PALM Til DOCM PAM Til DOCM PBM Til DOCM PCD Til DOCM PCT Til DOCM PCX Til DOCM PDB Til DOCM PEF Til DOCM PES Til DOCM PFM Til DOCM PGM Til DOCM PGX Til DOCM PICON Til DOCM PICT Til DOCM PIX Til DOCM PLASMA Til DOCM PNM Til DOCM PPM Til DOCM PWP Til DOCM RAF Til DOCM RAS Til DOCM RGB Til DOCM RGBA Til DOCM RGBO Til DOCM RLA Til DOCM RLE Til DOCM SCT Til DOCM SFW Til DOCM SGI Til DOCM SR2 Til DOCM SRF Til DOCM SUN Til DOCM SVG Til DOCM TGA Til DOCM TIM Til DOCM UYVY Til DOCM VIFF Til DOCM WBMP Til DOCM WMZ Til DOCM WPG Til DOCM X3F Til DOCM XBM Til DOCM XC Til DOCM XCF Til DOCM XPM Til DOCM XV Til DOCM XWD Til DOCM YUV Til DOCM DOTX Til DOCM DOTM Til DOCM WPS Til DOCM AZW3 Til DOCM FB2 Til DOCM LRF Til DOCM RB Til DOCM TCR Til DOCM POT Til DOCM POTM Til DOCM POTX Til DOCM PPSM Til DOCM PPTM Til DOCM PS Til DOCM CDT Til DOCM CCX Til DOCM CMX Til DOCM AFF Til DOCM DST Til DOCM EXP Til DOCM PCS Til DOCM AI Til DOCM EPS Til DOCM EMF Til DOCM WMF Til DOCM CGM Til DOCM SK Til DOCM SK1 Til DOCM PLT Til DOCM FIG Til DOCM DXF Til DOCM
Ikke hvad du leder efter? Prøv venligst at spørge i Hjælp
Stil spørgsmål nu
TilmeldTilmeldTilmeld
  • Tilmeld