Konverterertfxls
Vi har allerede konverteret 813,522,715 filer med en samlet størrelse på 6,574 TB.

RTF TIL XLS

Online Konvertere RTF Til XLS Brug OnlineConvert Online. Gratis hurtigt! Ingen registrering er påkrævet.

Din kontotype tillader kun at konvertere op til 4 filer samtidigt.

Registrer venligst for at fjerne denne begrænsning. Vi tilbyder en bred vifte af konverteringsmuligheder.
Spar $243 over 1 år
Spar $243 over 1 år
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter
Få en onlinekonvertering med filkonvertering, upload maks. 1 g og ingen annonceopgradering efter 1 år – alt sammen for kun 6.6 USD/måned.
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter

Sådan konverteres RTF Til XLS?

Online RTF Til XLS, du kan sætte RTF Til XLS-formatet på din computer, tablet eller mobiltelefon uden at downloade software!

Trin 1

Upload RTF fil

Vælg filer fra din computer, Google Drev, Dropbox, URL eller ved at trække dem på siden.
Trin 2

Vælg XLS

Vælg output XLS eller et hvilket som helst andet format som konverteringsresultat (klik på knappen Konverter)
Trin 3

Download din RTF-fil

Efter konverteringen kan du downloade din XLS-fil og uploade den til Google Drev, Dropbox.

rtf : Rikt tekstformat

RTF er et dokument fil som støtter flere tekstformatering. Det er en proprietær filformat av Microsoft. En av ulempene med RTF-formatet er at det ikke kan inneholde eller formatere data, bilder og annet enn tekster diagrammer. Det kan formatere Kun tekst.

xls : Microsoft Excel 97/2000 / XP

XLS er Microsoft Excel-regneark-fil som lagrer data og manipulerer flere matematiske operasjoner. Den bruker en Visual Basic operasjon for å gjennomføre flere numeriske funksjoner. Dette regnearket er støttet av de fleste av åpen kildekode eller proprietær regneark programvare.

Konverter andre formater til rtf!

PDF Til RTF DOCX Til RTF DOC Til RTF FB2 Til RTF JPG Til RTF EPUB Til RTF HTML Til RTF ODT Til RTF PNG Til RTF TXT Til RTF DJVU Til RTF XLSX Til RTF PPTX Til RTF XLS Til RTF MOBI Til RTF XPS Til RTF PPT Til RTF CDR Til RTF WPS Til RTF TIFF Til RTF CSV Til RTF GIF Til RTF BMP Til RTF SVG Til RTF SNB Til RTF DOCM Til RTF PDB Til RTF ODP Til RTF AI Til RTF ABW Til RTF AZW3 Til RTF EPS Til RTF JPEG Til RTF PS Til RTF DOTX Til RTF DXF Til RTF WEBP Til RTF PPS Til RTF PSD Til RTF LRF Til RTF DOT Til RTF PGM Til RTF WMF Til RTF PGX Til RTF EXR Til RTF EMF Til RTF WMZ Til RTF RAF Til RTF RAS Til RTF EXP Til RTF JP2 Til RTF DST Til RTF DOTM Til RTF DBK Til RTF KWD Til RTF SXW Til RTF AW Til RTF 3FR Til RTF ARW Til RTF CR2 Til RTF CRW Til RTF CUR Til RTF DCM Til RTF DCR Til RTF DDS Til RTF DNG Til RTF ERF Til RTF FAX Til RTF FTS Til RTF G3 Til RTF HDR Til RTF HRZ Til RTF ICO Til RTF IPL Til RTF K25 Til RTF KDC Til RTF MAC Til RTF MAP Til RTF MEF Til RTF MNG Til RTF MRW Til RTF MTV Til RTF NEF Til RTF NRW Til RTF ORF Til RTF OTB Til RTF PAL Til RTF PALM Til RTF PAM Til RTF PBM Til RTF PCD Til RTF PCT Til RTF PCX Til RTF PEF Til RTF PES Til RTF PFM Til RTF PICON Til RTF PICT Til RTF PIX Til RTF PLASMA Til RTF PNM Til RTF PPM Til RTF PWP Til RTF RGB Til RTF RGBA Til RTF RGBO Til RTF RLA Til RTF RLE Til RTF SCT Til RTF SFW Til RTF SGI Til RTF SR2 Til RTF SRF Til RTF SUN Til RTF TGA Til RTF TIM Til RTF UYVY Til RTF VIFF Til RTF WBMP Til RTF WPG Til RTF X3F Til RTF XBM Til RTF XC Til RTF XCF Til RTF XPM Til RTF XV Til RTF XWD Til RTF YUV Til RTF OXPS Til RTF RB Til RTF TCR Til RTF POT Til RTF POTM Til RTF POTX Til RTF PPSM Til RTF PPSX Til RTF PPTM Til RTF CDT Til RTF CCX Til RTF CMX Til RTF AFF Til RTF PCS Til RTF CGM Til RTF SK Til RTF SK1 Til RTF PLT Til RTF FIG Til RTF ODM Til RTF SGL Til RTF OTT Til RTF STW Til RTF FODT Til RTF XML Til RTF DOCX Til RTF HWP Til RTF HTM Til RTF LWP Til RTF PSW Til RTF RFT Til RTF SDW Til RTF VOR Til RTF WPD Til RTF OTH Til RTF ODS Til RTF OTS Til RTF SXC Til RTF STC Til RTF FODS Til RTF XLSM Til RTF XLTM Til RTF XLTX Til RTF XLSB Til RTF XLC Til RTF XLM Til RTF XLW Til RTF XLK Til RTF SDC Til RTF SDP Til RTF ODG Til RTF OTG Til RTF SXD Til RTF DIF Til RTF WK1 Til RTF WKS Til RTF 123 Til RTF PXL Til RTF WB2 Til RTF OTP Til RTF STI Til RTF FODP Til RTF SDD Til RTF ODG Til RTF STD Til RTF SGV Til RTF SDA Til RTF VSD Til RTF VST Til RTF SXG Til RTF ODF Til RTF SXM Til RTF SMF Til RTF MML Til RTF ODB Til RTF
Ikke hvad du leder efter? Prøv venligst at spørge i Hjælp
Stil spørgsmål nu
TilmeldTilmeldTilmeld
  • Tilmeld