Konvertereodtxls
Vi har allerede konverteret 813,522,715 filer med en samlet størrelse på 6,574 TB.

ODT TIL XLS

Online Konvertere ODT Til XLS Brug OnlineConvert Online. Gratis hurtigt! Ingen registrering er påkrævet.

Din kontotype tillader kun at konvertere op til 4 filer samtidigt.

Registrer venligst for at fjerne denne begrænsning. Vi tilbyder en bred vifte af konverteringsmuligheder.
Spar $243 over 1 år
Spar $243 over 1 år
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter
Få en onlinekonvertering med filkonvertering, upload maks. 1 g og ingen annonceopgradering efter 1 år – alt sammen for kun 6.6 USD/måned.
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter

Sådan konverteres ODT Til XLS?

Online ODT Til XLS, du kan sætte ODT Til XLS-formatet på din computer, tablet eller mobiltelefon uden at downloade software!

Trin 1

Upload ODT fil

Vælg filer fra din computer, Google Drev, Dropbox, URL eller ved at trække dem på siden.
Trin 2

Vælg XLS

Vælg output XLS eller et hvilket som helst andet format som konverteringsresultat (klik på knappen Konverter)
Trin 3

Download din ODT-fil

Efter konverteringen kan du downloade din XLS-fil og uploade den til Google Drev, Dropbox.

odt : ODF-tekstdokument

ODT er en åpen kildekode tekstbehandlings filtypen forbundet med Openoffice og Staroffice. Den støtter nesten alle operativsystemer. ODT-filer kan inneholde dokumenter og det gir muligheter innholdsformat. Denne XML-basert fil kan også inneholde bildefiler i tapsfri komprimering.

xls : Microsoft Excel 97/2000 / XP

XLS er Microsoft Excel-regneark-fil som lagrer data og manipulerer flere matematiske operasjoner. Den bruker en Visual Basic operasjon for å gjennomføre flere numeriske funksjoner. Dette regnearket er støttet av de fleste av åpen kildekode eller proprietær regneark programvare.

Konverter andre formater til odt!

PDF Til ODT DOCX Til ODT DOC Til ODT JPG Til ODT PPTX Til ODT RTF Til ODT XLSX Til ODT HTML Til ODT ODP Til ODT XLS Til ODT PNG Til ODT EPUB Til ODT TXT Til ODT WPS Til ODT PPT Til ODT CSV Til ODT FB2 Til ODT XPS Til ODT SNB Til ODT CDR Til ODT DOTX Til ODT DOCM Til ODT ABW Til ODT SVG Til ODT PPSX Til ODT AI Til ODT OXPS Til ODT MOBI Til ODT DJVU Til ODT PSD Til ODT EPS Til ODT DXF Til ODT BMP Til ODT TIFF Til ODT POTX Til ODT PPSM Til ODT AZW3 Til ODT XCF Til ODT GIF Til ODT DOT Til ODT PPS Til ODT PPTM Til ODT SXW Til ODT FIG Til ODT CR2 Til ODT EMF Til ODT JPEG Til ODT DBK Til ODT KWD Til ODT AW Til ODT 3FR Til ODT ARW Til ODT CRW Til ODT CUR Til ODT DCM Til ODT DCR Til ODT DDS Til ODT DNG Til ODT ERF Til ODT EXR Til ODT FAX Til ODT FTS Til ODT G3 Til ODT HDR Til ODT HRZ Til ODT ICO Til ODT IPL Til ODT JP2 Til ODT K25 Til ODT KDC Til ODT MAC Til ODT MAP Til ODT MEF Til ODT MNG Til ODT MRW Til ODT MTV Til ODT NEF Til ODT NRW Til ODT ORF Til ODT OTB Til ODT PAL Til ODT PALM Til ODT PAM Til ODT PBM Til ODT PCD Til ODT PCT Til ODT PCX Til ODT PDB Til ODT PEF Til ODT PES Til ODT PFM Til ODT PGM Til ODT PGX Til ODT PICON Til ODT PICT Til ODT PIX Til ODT PLASMA Til ODT PNM Til ODT PPM Til ODT PWP Til ODT RAF Til ODT RAS Til ODT RGB Til ODT RGBA Til ODT RGBO Til ODT RLA Til ODT RLE Til ODT SCT Til ODT SFW Til ODT SGI Til ODT SR2 Til ODT SRF Til ODT SUN Til ODT TGA Til ODT TIM Til ODT UYVY Til ODT VIFF Til ODT WBMP Til ODT WEBP Til ODT WMZ Til ODT WPG Til ODT X3F Til ODT XBM Til ODT XC Til ODT XPM Til ODT XV Til ODT XWD Til ODT YUV Til ODT DOTM Til ODT LRF Til ODT RB Til ODT TCR Til ODT POT Til ODT POTM Til ODT PS Til ODT CDT Til ODT CCX Til ODT CMX Til ODT AFF Til ODT DST Til ODT EXP Til ODT PCS Til ODT WMF Til ODT CGM Til ODT SK Til ODT SK1 Til ODT PLT Til ODT ODM Til ODT SGL Til ODT OTT Til ODT STW Til ODT FODT Til ODT XML Til ODT DOCX Til ODT HWP Til ODT HTM Til ODT LWP Til ODT PSW Til ODT RFT Til ODT SDW Til ODT VOR Til ODT WPD Til ODT OTH Til ODT ODS Til ODT OTS Til ODT SXC Til ODT STC Til ODT FODS Til ODT XLSM Til ODT XLTM Til ODT XLTX Til ODT XLSB Til ODT XLC Til ODT XLM Til ODT XLW Til ODT XLK Til ODT SDC Til ODT SDP Til ODT ODG Til ODT OTG Til ODT SXD Til ODT DIF Til ODT WK1 Til ODT WKS Til ODT 123 Til ODT PXL Til ODT WB2 Til ODT OTP Til ODT STI Til ODT FODP Til ODT SDD Til ODT ODG Til ODT STD Til ODT SGV Til ODT SDA Til ODT VSD Til ODT VST Til ODT SXG Til ODT ODF Til ODT SXM Til ODT SMF Til ODT MML Til ODT ODB Til ODT
Ikke hvad du leder efter? Prøv venligst at spørge i Hjælp
Stil spørgsmål nu
TilmeldTilmeldTilmeld
  • Tilmeld