Konverteredocxls
Vi har allerede konverteret 813,522,715 filer med en samlet størrelse på 6,574 TB.

DOC TIL XLS

Online Konvertere DOC Til XLS Brug OnlineConvert Online. Gratis hurtigt! Ingen registrering er påkrævet.

Din kontotype tillader kun at konvertere op til 4 filer samtidigt.

Registrer venligst for at fjerne denne begrænsning. Vi tilbyder en bred vifte af konverteringsmuligheder.
Spar $243 over 1 år
Spar $243 over 1 år
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter
Få en onlinekonvertering med filkonvertering, upload maks. 1 g og ingen annonceopgradering efter 1 år – alt sammen for kun 6.6 USD/måned.
Spar op til 70 % på abonnementsrabatter

Sådan konverteres DOC Til XLS?

Online DOC Til XLS, du kan sætte DOC Til XLS-formatet på din computer, tablet eller mobiltelefon uden at downloade software!

Trin 1

Upload DOC fil

Vælg filer fra din computer, Google Drev, Dropbox, URL eller ved at trække dem på siden.
Trin 2

Vælg XLS

Vælg output XLS eller et hvilket som helst andet format som konverteringsresultat (klik på knappen Konverter)
Trin 3

Download din DOC-fil

Efter konverteringen kan du downloade din XLS-fil og uploade den til Google Drev, Dropbox.

doc : Microsoft Word

DOC er en tekstbehandlingsfil laget av Microsoft. Denne filer format blir en ren tekst-format til en formatert dokument. Den støtter nesten alle operativsystemer. Det kan inneholde store mengder tekst, data, diagrammer, bord, bilde etc. Det Kan også inneholde rikt tekstformat (RTF) og HTML-tekster også.

xls : Microsoft Excel 97/2000 / XP

XLS er Microsoft Excel-regneark-fil som lagrer data og manipulerer flere matematiske operasjoner. Den bruker en Visual Basic operasjon for å gjennomføre flere numeriske funksjoner. Dette regnearket er støttet av de fleste av åpen kildekode eller proprietær regneark programvare.

Konverter andre formater til doc!

PDF Til DOC JPG Til DOC DOCX Til DOC PPTX Til DOC ODT Til DOC PNG Til DOC PPT Til DOC HTML Til DOC XLSX Til DOC DJVU Til DOC RTF Til DOC FB2 Til DOC EPUB Til DOC XLS Til DOC TXT Til DOC XPS Til DOC CDR Til DOC TIFF Til DOC AI Til DOC WPS Til DOC SNB Til DOC PSD Til DOC GIF Til DOC BMP Til DOC DOCM Til DOC MOBI Til DOC ODP Til DOC EPS Til DOC PPSX Til DOC PPS Til DOC ABW Til DOC DOTX Til DOC WEBP Til DOC JPEG Til DOC OXPS Til DOC SVG Til DOC PPTM Til DOC CSV Til DOC DOT Til DOC SXW Til DOC AZW3 Til DOC DXF Til DOC EMF Til DOC POTX Til DOC WMF Til DOC CR2 Til DOC JP2 Til DOC XCF Til DOC PDB Til DOC POT Til DOC CMX Til DOC PS Til DOC PPSM Til DOC DOTM Til DOC EXP Til DOC PLT Til DOC CDT Til DOC DCM Til DOC FIG Til DOC LRF Til DOC DST Til DOC ICO Til DOC DBK Til DOC SRF Til DOC AFF Til DOC PCX Til DOC DCR Til DOC POTM Til DOC CGM Til DOC WPG Til DOC XWD Til DOC MAP Til DOC EXR Til DOC RAS Til DOC PPM Til DOC NEF Til DOC DNG Til DOC KDC Til DOC ERF Til DOC RAF Til DOC PGM Til DOC RB Til DOC YUV Til DOC DDS Til DOC PAM Til DOC FTS Til DOC WMZ Til DOC PES Til DOC HDR Til DOC MAC Til DOC XBM Til DOC PICT Til DOC TGA Til DOC CCX Til DOC PNM Til DOC PGX Til DOC KWD Til DOC AW Til DOC 3FR Til DOC ARW Til DOC CRW Til DOC CUR Til DOC FAX Til DOC G3 Til DOC HRZ Til DOC IPL Til DOC K25 Til DOC MEF Til DOC MNG Til DOC MRW Til DOC MTV Til DOC NRW Til DOC ORF Til DOC OTB Til DOC PAL Til DOC PALM Til DOC PBM Til DOC PCD Til DOC PCT Til DOC PEF Til DOC PFM Til DOC PICON Til DOC PIX Til DOC PLASMA Til DOC PWP Til DOC RGB Til DOC RGBA Til DOC RGBO Til DOC RLA Til DOC RLE Til DOC SCT Til DOC SFW Til DOC SGI Til DOC SR2 Til DOC SUN Til DOC TIM Til DOC UYVY Til DOC VIFF Til DOC WBMP Til DOC X3F Til DOC XC Til DOC XPM Til DOC XV Til DOC TCR Til DOC PCS Til DOC SK Til DOC SK1 Til DOC ODM Til DOC SGL Til DOC OTT Til DOC STW Til DOC FODT Til DOC XML Til DOC DOCX Til DOC HWP Til DOC HTM Til DOC LWP Til DOC PSW Til DOC RFT Til DOC SDW Til DOC VOR Til DOC WPD Til DOC OTH Til DOC ODS Til DOC OTS Til DOC SXC Til DOC STC Til DOC FODS Til DOC XLSM Til DOC XLTM Til DOC XLTX Til DOC XLSB Til DOC XLC Til DOC XLM Til DOC XLW Til DOC XLK Til DOC SDC Til DOC SDP Til DOC ODG Til DOC OTG Til DOC SXD Til DOC DIF Til DOC WK1 Til DOC WKS Til DOC 123 Til DOC PXL Til DOC WB2 Til DOC OTP Til DOC STI Til DOC FODP Til DOC SDD Til DOC ODG Til DOC STD Til DOC SGV Til DOC SDA Til DOC VSD Til DOC VST Til DOC SXG Til DOC ODF Til DOC SXM Til DOC SMF Til DOC MML Til DOC ODB Til DOC
Ikke hvad du leder efter? Prøv venligst at spørge i Hjælp
Stil spørgsmål nu
TilmeldTilmeldTilmeld
  • Tilmeld